För människor, av människor

För människor, av människor

Nya, men redan efterfrågade

Vår vision är att det ska vara en renodlad och flexibel plattform som skapar bättre förutsättningar för människan. Oavsett om det är dig, din medarbetare eller kund. Den passar alla verksamheter – oavsett storlek, branch och idé.

Vad vi tror på

Vi lever och vi lär. Vi tror på människan.
Därför är våra kärnvärden med oss i allt vi gör.

Tillgänglighet

Vi tror på individens fysiska och psykiska styrkor. Vi vet att när individen får rätt förutsättningar att använda sina egenskaper, kompetenser, insikter och drivkrafter – blir man den bästa versionen av sig själv.

Schyssta förutsättningar

Vi drivs av utveckling som skapar bättre förutsättningar för individen, företag och organisationer att växa och nå framgång. Utveckling skapas av utmaningar, behov, visioner och drömmar om något bättre för framtiden.

Lika värde

Vi arbetar för allas lika värde. Alla är olika – människor, företag och organisationer. Det är våra olikheter som gör att vi tillsammans skapar utveckling och når uppsatta mål.

Vår historia

Vi finns av en anledning

Vi är resultat av hur vi själva ville skapa bättre förutsättningar för ett självständigt liv för våra kunder. Genom en plattform med enkla och smarta funktioner – anpassade efter varje verksamhet – kan vi arbeta smartare. Då används tiden på bästa sätt, samtidigt som ingen information missas eller försvinner.

”Kalla det vad du vill, det viktigaste är att den hjälper dig och din kund.”

– Eszter Horváth Tóthné, grundare ConductHub

Vår framtid är byggd tack vare vår historia

Move & Walk

Idé

ConductMe

Utveckling

ConductHub

Realisering