Din digitala plattform

Din digitala plattform

 Skapa den digitala plattform du alltid drömt om. Ditt eget universum där du säkerställer att kundens behov möts, tillsammans med dina medarbetare.

Kontakta oss idag och testa plattformen.

Din plattform

Skapa ert eget universum för kunder och medarbetare där ni kan samla utbildningar, dokumentation och skapa anpassade digitala kundrum och grupprum.

Flexibilitet

Anpassa upplevelsen och tekniska lösningar successivt utifrån era framtida behov. Med en plattform som ständigt utvecklas är ni med och skapar nya funktioner.

Säkerhet & integritet

Utgångspunkten för ConductHub är säkerhet och integritet. Alla tekniska lösningar och funktioner är väl genomtänkta att skydda känslig information och därmed individen.

Enkelhet

Genom att digitalisera arbetsprocesser kan våra kunder – och deras kunder – dela och ta del av såväl material som processer för att underlätta för medarbetare samt slutkund.

Vi finns av en anledning

Vi är resultatet av hur vi själva ville skapa bättre förutsättningar för ett självständigt liv för slutkunden. Genom en plattform med enkla och smarta funktioner – anpassade efter varje verksamhet – kan vi arbeta smartare. Då används tiden på bästa sätt, samtidigt som ingen information missas eller försvinner.

Forum

Öppet eller privat i kundrum eller grupprum.

Chatta

Kommunicera i grupp, eller en och en.

Utbildningar

Sprid kunskap genom video, bild och text.

Kurser

Skapa kurser och undervisa. (Kommer snart)

Nyhetsbrev

Skapa och skicka ut information.

Webinarium

Skapa direktsända event med chattfunktion. (Kommer snart)

Notiser

Skicka och få påminnelser när något nytt händer på plattformen.

Se gärna ett exempel på hur ni kan forma er plattform, med hjälp av ConductHub.