Din digitala plattform

Din digitala plattform

 Skapa den digitala plattform du alltid drömt om. Ditt eget universum där du säkerställer att kundens behov möts, tillsammans med dina medarbetare.

Kontakta oss idag och testa plattformen.

Din plattform

Skapa ert eget universum för kunder och medarbetare där ni kan samla utbildningar, dokumentation och skapa anpassade digitala kundrum och grupprum.

Flexibilitet

Anpassa upplevelsen och tekniska lösningar successivt utifrån era framtida behov. Med en plattform som ständigt utvecklas är ni med och skapar nya funktioner.

Säkerhet & integritet

Utgångspunkten för ConductHub är säkerhet och integritet. Alla tekniska lösningar och funktioner är väl genomtänkta att skydda känslig information och därmed individen.

Enkelhet

Genom att digitalisera arbetsprocesser kan våra kunder – och deras kunder – dela och ta del av såväl material som processer för att underlätta för medarbetare samt slutkund.

Bygg din egen digitala plattform med smarta funktioner

Forum

Öppet eller privat i kundrum eller grupprum.

Chatta

Kommunicera effektivt och smidigt i grupp eller en och en. Med kollegor eller kunder.

Utbildningar

Skapa egna eller dela utbildningar. Sprid kunskap genom text, bild och film.

Kurser

Skapa kurser och undervisa.

Nyhetsbrev

Skapa och skicka ut information.

Webinarium

Skapa direktsända event med chattfunktion.

Notiser

Skicka och få påminnelser när något nytt händer på plattformen.

En plattform för smart onboarding och intern kompetensutveckling

Med ConductHub ser du till att nya medarbetare får en bra start och att befintliga kollegor utvecklas med rätt information och utbildning. Tack vare vårt verktyg kan du bygga en digital plattform anpassad för din verksamhet. Slipp papper, pärmar och dammiga dokument. Genom valbara moduler och smarta funktioner säkerställer du att dina anställda informeras, kommunicerar och utbildas. Med en inloggning får medarbetaren tillgång till det som den behöver i sitt arbete.

Vi finns av en anledning

Vi är resultatet av hur vi själva ville skapa bättre förutsättningar för ett självständigt liv för slutkunden. Genom en plattform med enkla och smarta funktioner – anpassade efter varje verksamhet – kan vi arbeta smartare. Då används tiden på bästa sätt, samtidigt som ingen information missas eller försvinner.

Se gärna ett exempel på hur ni kan forma er plattform, med hjälp av ConductHub.